امروزه، سویا به طور گسترده ای مصرف می شود نه تنها به عنوان منبع پروتئین گیاهی بلکه به عنوان یک ماده در بسیاری از غذاهای فرآوری شده یافت می شود. در این مقاله با اطلاعات جدید علمی درباره مضرات و فواید سویا، کالری و ارزش غذایی آن و همه نکات مهم دیگر آشنا می شوید.
سویا در حدود 5000 سال به عنوان یک محصول غذایی در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است، اما تا قرن نوزدهم به ایالات متحده راه نیافت.
روش های مختلفی جهت آماده سازی سویا برای مصرف انسان وجود دارد. آنها ممکن است با نمک خورده شده و آب پز شوند یا اینکه در غذاهای مختلف استفاده شوند. سویا منبع غذایی خوبی برای گیاهخواران بشمار می آید. آنها همچنین در چین و ژاپن به عنوان ادامام نیز شناخته میشوند.
پروتئین حدود 40 درصد از سویای خشک را تشکیل می دهد، در حالی که محتوای کربوهیدرات ها و روغن ها به ترتیب 35 و 20 درصد هستند. 5? باقی مانده مواد دیگر است. بدنه بیرونی (پوسته ی بیرونی خشک) سویا یک منبع غنی از فیبر رژیمی است. این شامل فیبر محلول و غیرمحلول است. فیبر محلول می تواند مزایای مهمی مانند کاهش کلسترول و قند خون داشته باشد، در حالی که فیبر نامحلول می تواند برای سلامت گوارش مفید باشد. یافته ها نشان میدهد که فیبر محلول می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش دهد. به غیر از پروتئین ها و کربوهیدرات ها، سویا حاوی مقدار قابل توجهی آهن، ویتامین C، تیامین، فولات یا اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، روی و منگنز است.
...
ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید: